V času jesenskih počitnic profesorji in profesorice Škofijske klasične gimnazije ter vzgojiteljice in vzgojitelji Jegličevega dijaškega doma ponovno pripravljajo pester počitniški program za osnovnošolce, ki obiskujejo 8. in 9. razred. Ustvarjalno-raziskovalne delavnice bodo letos potekale že petič. V dveh dneh se bo zvrstilo kar 18 različnih delavnic.

Večino delavnic si lahko osnovnošolci izberejo v enem od dveh terminov. Delavnice bodo potekale v četrtek, 2. 11., in petek, 3. 11. 2017. Dopoldanski del delavnic se prične ob 9.00 in traja do 11.30. Popoldanski termin pa se prične po kosilu ob 13.00 in traja do 15.00.

Pred pričetkom delavnic bo zavod odprl svoja vrata za sprejemanje osnovnošolcev že ob 8.00. Medtem ko bodo čakali na pričetek delavnic, si bodo lahko ogledali nekaj utrinkov življenja in dela na Škofijski klasični gimnaziji. Med dopoldanskimi in popoldanskimi delavnicami so vsi udeleženci delavnic povabljeni na brezplačno kosilo.

Pester program delavnic, ki obsegajo vse od ustvarjanja do športa, od jezikov do naravoslovja, si lahko preberete na spletni strani, kjer se na delavnice tudi prijavite.

VABLJENI!